Skip to content
info@iasc.nl

Innovatieve Corporate Finance boutique

IASC Corporate Finance is de innovator op het gebied van waarderingen alsmede transactieondersteuning en advies. Wij doen dat vanuit Arnhem en Rotterdam. Wij verlenen geïntegreerd hoogwaardig financiële transactieondersteuning en advisering op het gebied van financial due diligence, valuation, acquisities, desinvesteringen alsmede management buy-ins en buy-outs. Wij hebben specifieke expertise op het gebied van financial statement valuations (IFRS en US GAAP) en ondersteunen accountantskantoren waar nodig op dit gebied. Onze expertise op het gebied van strategieconsulting, financial modeling, financial due diligence, valuation en corporate restructuring zetten wij geïntegreerd voor u in om een optimaal resultaat te garanderen.

Innovatie, Accuratesse, Service en Cliënten voorop

IASC Corporate Finance staat voor dienstverlening op basis van Innovatie, Accuratesse en Service ten behoeve van haar Cliënten. Bovenal met veel energie. Wij stellen het leveren van toegevoegde waarde aan onze cliënten centraal. Wij doen dit zowel voor participatiemaatschappijen, corporates alsmede voor accountants en advocatenkantoren. Hierbij hanteren wij de modernste standaarden voor onze dienstverlening.

Big-Four ervaring

Onze langdurige specialistische ervaring in binnen- en buitenland voor zowel de ‘big-four’ alsmede het bedrijfsleven stelt ons in staat passende ondersteuning en advies te leveren tegen een acceptabel tarief.

Onafhankelijk

IASC Corporate Finance opereert onafhankelijk en is in staat om specialistisch ‘hands-on’ advies op korte termijn te leveren.

Back To Top