Skip to content
info@iasc.nl

drs. Stefan Jansen RV

Stefan is oprichter en managing director van IASC Corporate Finance en heeft ruim 20 jaar financiële ervaring opgedaan onder andere als director Corporate Finance binnen de big 4. Hij is specialist op het gebied van financiering, due diligence, valuation en M&A. Hij adviseert corporates, financiële instellingen, energiebedrijven alsmede private equity. 

IASC Corporate Finance biedt innovatie in transactie processen. Helder advies, quick response en co-creatie zijn hier de leidende onderwerpen. 

Wassili Diagos RA RV

Wassili is een zeer ervaren en creatieve specialist binnen het brede spectrum van corporate finance met meer dan 30 jaar werkervaring in uiteenlopende rollen binnen verschillende organisaties. Hij behaalde een diploma als registeraccountant aan de Universiteit van Amsterdam en voltooide het Business Valuation curriculum aan de Rotterdam School of Management.

Hij is zijn carrière begonnen bij PWC eerst in de audit praktijk en later als corporate finance adviseur. In zijn carrière heeft hij brede ervaring opgedaan als investment manager en CFO van grote duurzame energie en telecom infrastructuur investeringsfondsen voor onder andere Triodos Investment Management en de Rabo Vastgoedgroep. Hij speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling en groei van de M&A-, waardering-, financiering- en controlefunctie in met name technologie-gestuurde projectgerichte organisaties. Hij heeft met succes investering- en projectcontroles, risico- en value based managementsystemen en financiële planning- en controleprocessen geïmplementeerd. Hij is tijdens zijn carrière betrokken geweest bij meer dan 250 transacties.

Drs. Henri Odink

Henri is director van IASC Corporate Finance.  Als voormalig senior manager corporate finance bij KPMG is Henri vertrouwd met de verschillende facetten van corporate finance. Hij is specialist in financial modeling en is in staat om efficiënt zeer complexe modellen te construeren om investeringsbeslissingen adequaat te onderbouwen. Henri heeft gedurende de afgelopen 10 jaar uitgebreide transactie ervaring opgedaan.

Back To Top