info@iasc.nl

drs. Stefan Jansen RV

Stefan is oprichter en managing director van IASC Corporate Finance en heeft ruim 20 jaar financiële ervaring opgedaan onder andere als director Corporate Finance binnen de big 4. Hij is specialist op het gebied van due diligence, valuation en M&A.

IASC Corporate Finance biedt innovatie in transactie processen. Helder advies, quick response en co-creatie zijn hier de leidende onderwerpen. 

Wassili Diagos RA RV

Wassili is een zeer ervaren en creatieve specialist binnen het brede spectrum van corporate finance met meer dan 30 jaar werkervaring in uiteenlopende rollen binnen verschillende organisaties. Hij behaalde een diploma als registeraccountant aan de Universiteit van Amsterdam en voltooide het Business Valuation curriculum aan de Rotterdam School of Management.

Hij is zijn carrière begonnen bij PWC eerst in de audit praktijk en later als corporate finance adviseur. In zijn carrière heeft hij brede ervaring opgedaan als investment manager en CFO van grote duurzame energie en telecom infrastructuur investeringsfondsen voor onder andere Triodos Investment Management en de Rabo Vastgoedgroep. Hij speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling en groei van de M&A-, waardering-, financiering- en controlefunctie in met name technologie-gestuurde projectgerichte organisaties. Hij heeft met succes investering- en projectcontroles, risico- en value based managementsystemen en financiële planning- en controleprocessen geïmplementeerd. Hij is tijdens zijn carrière betrokken geweest bij meer dan 250 transacties.

drs. Tom Veldkamp

Tom is director van IASC Corporate Finance. De combinatie van strategie en finance lopen als een rode draad door zijn carrière. Hier heeft hij gebruik van gemaakt bij onder andere ING, KPMG Corporate Finance en KPN.

Tom heeft een ruime achtergrond in het adviseren van investeringsmaatschappijen, familiebedrijven en overheidsinstellingen met betrekking tot financiële due diligence en valuation vraagstukken, corporate herstructureringen, financiering en complexe financiële modellering. Tom heeft uitgebreide ervaring in M&A trajecten. Actief te luisteren en actieve communicatie helpen hem hierbij het beste resultaat te behalen.

Tom heeft daarnaast veel ervaring in recovery, waarin strategie en finance wordt gecombineerd en samen met de opdrachtgever een nieuwe richting wordt bepaald voor de onderneming of het bedrijfsonderdeel. Bij deze “financial storytelling”  worden alle kwalitatieve en kwantitatieve facetten betrokken om een goed beeld te creëren voor toekomstige aandeelhouders of andere stakeholders.

Tom heeft bijzondere interesse in innovatie in het algemeen en met in het bijzonder in de TMT sector. In zijn tijd bij KPN is hij betrokken geweest van het Nederlands eerst IoT (loRa) netwerk, netwerk- en IT rationalisaties en de frequentieveiling van Digitenne. In zijn vrije tijd hockeyt hij graag. Hij deelt met veel plezier zijn kennis over lekker eten en bijzondere wijnen, in theorie en praktijk.

drs. Jeroen Mutsaerts

Jeroen is director van IASC Corporate Finance en heeft meer dan meer dan 10 jaar ervaring als financieel strategisch consultant.

Aan het begin van zijn carrière heeft Jeroen uitgebreide ervaring opgedaan als adviseur van investeringmaatschappijen en corporates bij diverse M&A trajacten, onder andere bij Lehman Brothers en PwC. Op projecten voor deze klanten is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor financiële en commerciële due diligence vraagstukken, waarderingen, financiering, herstructurering en complexe financiële modellering.

Jeroen heeft zijn ervaring als adviseur in de praktijk gebracht als intern financieël strategisch consultant bij KPN. Hier heeft hij gewerkt aan complexe investeringtrajecten in mobiele en vaste netwerken met een hoge financiële impact voor de organisatie (>€1mrd). Een van de voorbeelden hiervan is de multiband frequentieveiling, de grootste veiling in de Nederlandse telecomgeschiedenis. Door zijn ruime ervaring op deze projecten is Jeroen gevraagd als adviseur van de CEO van KPN Nederland. Naast deze rol heeft hij de rol van secretaris van het NL executive committee vervuld.

Jeroen houdt van technologische innovatie en gelooft dat goede ideëen een nog betere executie verdienen. Een vlijmscherpe strategie en een helder financieël plaatje kunnen hierbij doorslaggevend zijn. Dit is waar IASC het verschil kan maken. Mede gedreven vanuit deze passie helpt Jeroen ook verscheidene start-ups met het succesvol uitvoeren van hun plannen.

Drs. Henri Odink

Henri is director van IASC Corporate Finance.  Als voormalig senior manager corporate finance bij KPMG is Henri vertrouwd met de verschillende facetten van corporate finance. Hij is specialist in financial modeling en is in staat om efficiënt zeer complexe modellen te construeren om investeringsbeslissingen adequaat te onderbouwen. Henri heeft gedurende de afgelopen 10 jaar uitgebreide transactie ervaring opgedaan.

Jeroen Troost RA

Jeroen is een ervaren financieel specialist en heeft 13 jaar gewerkt als register accountant bij KPMG, zowel in het binnenland als in het buitenland. In deze periode heeft hij veel ervaring opgedaan in een grote diversiteit aan sectoren en in grote bedrijven (>€0,5 mrd omzet) tot MKB-bedrijven. Jeroen kent de dynamiek van private equity owned bedrijven tot familiebedrijven. In zijn tijd bij KPMG heeft hij ondernemingen gezien in diverse stadia van ontwikkeling: van start-ups tot volwassen organisaties. Het is de passie van Jeroen om bedrijven verder te helpen in hun ontwikkeling en groei. Ook heeft hij veel kennis opgedaan bij bedrijven in continuïteitsproblemen. Deze problematiek omvat complexe herfinanciering en herstructurering trajecten.